Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23138

Ingredience

1 ks Bazalka
0,5 ks Cibule
2 polévková lžíce Hrozinky
2 polévková lžíce Kapary
6 polévková lžíce Mandle
20 ml Olej olivový
10 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Salát hlávkový
16 ks Sardinka obecná
58 g Strouhanka
0,3 šálek Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,052 kcal
Kilojoule 4 400kJ
14% Sacharidy 51 g
111% Tuky 84 g
181% Sodík 4 g
108% Bílkoviny 61 g

Sardinky s olivami postup přípravy receptu:

1

Cibulku si nasekáme na jemno, česnek prolisujeme, mandle, kapary, petrželku a hrozinky nasekáme, olivy vypeckujeme, sardinky očistíme a vykucháme a sýr nastrouháme.

2

Na oleji osmahneme česnek a cibuli. Přidáme mandle, petrželku a 1/4 strouhanky, sůl a pepř. Z obou stran ryby uděláme 3 zářezy a mandlovou směsí je vyplníme. Rybu pak položíme na vymazanou zapékací mísu.

3

Zbylou strouhanku smícháme se sýrem s posypeme jimi rybu. Pečeme ji v předehřáté troubě asi 20 minut, dokud se nepropeče.

4

Pokrm ozdobíme petrželkou, bazalkou a nasekaným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept