Jednoduchý recept

Treska na bylinkách

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23145

Ingredience

1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
10 ml Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Kopr čerstvý
1 kávová lžička Máta
310 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská
310 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 644kJ
3% Sacharidy 9 g
70% Tuky 53 g
15% Sodík 307 mg
56% Bílkoviny 31 g

Treska na bylinkách postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata nasekáme nadrobno, česnek na plátky, kopr, mátu, celer a petrželku nasekáme. Z tresky vykrojíme 6 steaků.

2

Na oleji necháme zezlátnout cibuli, přidáme rajčata, česnek, cukr, kopr, mátu, celer, petrželku a 310 ml vody, sůl a pepř. Směs vaříme 25 minut, až se omáčka zredukuje na 1/3.

3

Rybí steaky povaříme 10 minut doměkka. Pak přidáme citronovou šťávu a necháme je 20 minut odležet.

4

Tresku podáváme s omáčkou a bylinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept