Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23157
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

60 g Bazalka
30 g Kaviár
30 g Ocet vinný
60 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
200 g Rajčata
80 g Rukola
80 g Salát Polníček
5 g Sůl
200 g Sýr Caciocavallo

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 404 kcal
Kilojoule 1 689kJ
2% Sacharidy 7 g
43% Tuky 32 g
31% Sodík 611 mg
40% Bílkoviny 23 g

Buvolí sýr s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Všechen salát očistíme, odtrhneme poškozené a povadlé listy, ostatní propereme studenou vodou, scedíme, osušíme a listy salátu rukoly natrháme na menší kousky. Omyjeme rajčata, osušíme a překrojíme na poloviny. Omyjeme petrželku, bazalku a nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky.

2

V míse smícháme ocet se solí a pepřem, přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku. Do zálivky vmícháme nasekanou petrželku a bazalku.

3

Na servírovací mísu rozložíme salát a rajčata, přelijeme připravenou zálivkou a vše promícháme. Přidáme plátky sýra a kaviár. Všechno promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept