Recept

Salát z marinovaných ryb

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23163
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
100 g Losos - filety
8 g Nakládaný zelený pepř
150 g Okouník mořský
80 ml Olej olivový
5 g Pepř černý celý
50 g Rybíz červený
100 g Salát kadeřavý
100 g Salát Polníček
1 ks Šalotka
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 223kJ
3% Sacharidy 12 g
29% Tuky 22 g
27% Sodík 541 mg
24% Bílkoviny 14 g

Salát z marinovaných ryb postup přípravy receptu:

1

Oloupeme šalotku, omyjeme a jemně nasekáme. V míse smícháme scezenou citronovou šťávu se solí a čerstvě namletým pepřem. Postupně přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku.

2

Omyjeme plátky ryb a osušíme. Pokrájíme na tenké nudličky, rozložíme na mísu, posypeme zrnky zeleného pepře a nasekanou šalotkou, zalijeme polovinou zálivky a necháme 15 minut marinovat zakryté průhlednou fólií.

3

Omyjeme rybíz, otrháme bobule a dáme stranou. Očistíme salát, vyhodíme povadlé a poškozené listy. Ostatní propereme ve studené vodě, scedíme, listy kadeřavého salátu natrháme na menší kousky. Dáme salátové listy do mísy s nudličkami ryb a všechno zalijeme zbývající zálivkou. Přendáme na servírovací mísu, ozdobíme hotový předkrm kuličkami rybízu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept