Recept

Pečené vepřové na víně a koření

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 335 minut
Doba přípravy: 250 minut
Doba vaření: 85 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23167
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
4 kávová lžička Koriandr mletý
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
750 g Vepřové maso libové
310 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 818kJ
3% Sacharidy 9 g
64% Tuky 48 g
3% Sodík 68 mg
61% Bílkoviny 34 g

Pečené vepřové na víně a koření postup přípravy receptu:

1

Koriandr rozdrtíme, maso nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka.

2

Smícháme cukr, sůl, pepř a koriandr. Směs vetřeme do masa a necháme ho marinovat čtyři hodiny.

3

Na 40 ml oleje maso osmahneme dozlatova, pak ho dáme do pekáče. Do pánve místo něj vložíme zbytek oleje a kolečka cibulí, které osmažíme dozlatova. Přidáme víno, sůl, pepř a chvíli povaříme.

4

Pak maso zalijeme cibulovou směsí a zakryté ho pečeme v troubě asi hodinu doměkka.

5

Na talíři ho ozdobíme bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept