Jednoduchý recept

Španělská mísa s mletým hovězím masem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23190
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Brambory vařené
1 ks Chilli paprička
3 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
4 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Pomeranče
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 612 kcal
Kilojoule 2 559kJ
19% Sacharidy 68 g
18% Tuky 14 g
37% Sodík 743 mg
59% Bílkoviny 33 g

Španělská mísa s mletým hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a očištěné papriky nakrájíme na proužky, oloupaná rajčata nakrájíme na čtvrtky.

2

Na oleji osmahneme mleté maso, přidáme cibuli, papriky a nasekanou chilli papričku. Osolíme a vše smažíme asi 2 minuty.

3

Potom přidáme rajčata, mletou papriku, přilijeme víno a dusíme 10 minut.

4

Nakonec vmícháme oloupané, na dílky rozebrané pomeranče a celé, uvařené brambory.

5

Pokrm zapékáme asi 5 minut v silně vyhřáté troubě.

Poznámka

Použijeme malé brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept