Drůbeží vývar s plněnými těstovinami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Drůbeží vývar s plněnými těstovinami
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | plasilovalucie |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (18%) |
ID receptu: | 23198 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
1 špetka | Pepř černý mletý |
10 g | Petržel - nať |
1 špetka | Sůl |
100 g | Sýr Parmezán |
115 g | Těstoviny Tortellini |
30 ml | Víno bílé |
1200 ml | Vývar drůbeží |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 23g |
---|---|
Cholesterol | 17,0mg |
Draslík | 67,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,6mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Sýr Parmezán, Víno bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Petržel - nať, Těstoviny Tortellini, Vývar drůbeží mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Drůbeží vývar s plněnými těstovinami postup přípravy receptu:
1 | Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny. |
2 | Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily. |
3 | Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme. |
4 | Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě. |