Recept

Jehněčí s fazolemi a zeleninou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23222

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
120 g Fazole černé
1,5 kg Jehněčí maso
60 ml Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
125 ml Sherry brandy
5 g Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 043kJ
6% Sacharidy 23 g
54% Tuky 41 g
16% Sodík 326 mg
58% Bílkoviny 33 g

Jehněčí s fazolemi a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Na 40 ml oleje osmažíme polovinu jehněčího na kostky dozlatova. Přendáme ho na talíř a pokračujeme tak i se zbytkem masa.

2

Na zbytku oleje osmažíme kostičky cibule a po pěti minutách tam vrátíme maso. Přidáme stroužky česneku ve slupce, bobkový list, papriku, sherry. Přikrytou směs povaříme až dvě hodiny doměkka. Deset minut před koncem přidáváme fazole.

3

Pokrm podáváme s bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept