Recept

Vepřové maso s klobásami a zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 165 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23276
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
6 stroužek Česnek
2 ks Cibule
308 g Fazole bílé
0,3 kávová lžička Hřebíček
600 g Kachní prsa
400 g Klobása Dunajská
80 ml Olej olivový
1 ks Pepř černý mletý
80 ml Protlak rajčatový
4 ks Rajčata
87 g Strouhanka
1 kg Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,037 kcal
Kilojoule 4 340kJ
13% Sacharidy 46 g
86% Tuky 65 g
7% Sodík 147 mg
121% Bílkoviny 68 g

Vepřové maso s klobásami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme ve vodě přes noc nabobtnat. Scedíme a dáme do kastrolu, zalijeme vodou a 10 minut povaříme. Poté je scedíme. Vepřové maso nakrájíme, kůži odstraníme, kachní prsa rozdělíme na poloviny. Na 40 ml oleje opečeme vepřové z obou stran dozlatova. Fazole smícháme v hrnci s nasekanými cibulemi, prolisovaným česnekem, bobkovými listy, hřebíčkem a protlakem, masem, vodou a vše podusíme asi 1 a 1/2 hodiny.

2

Na zbytku oleje opečeme kachní prsa a klobásy, ty poté nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme 30 sekund ve vařící vodě, zchladíme je, oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Fazolovou směs promícháme s klobásami, kousky kachního masa, rajčaty, solí a pepřem. Posypeme strouhankou a pečeme je 3/4 - 1 hodinu dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept