Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 2329
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule
2 dl Hovězí vývar základní
120 g Máslo čerstvé
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Perlička
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 585kJ
1% Sacharidy 3 g
52% Tuky 39 g
27% Sodík 530 mg
117% Bílkoviny 66 g

Pečená perlička postup přípravy receptu:

1

Mladou čerstvou perličku oškubeme, opálíme, vykucháme a opereme. Usekneme ji hlavu a nohy. Osolíme a necháme ji den uležet v chladu.

2

Před úpravou protkneme prsíčky a stehny slaninu nakrájenou na nudličky. Vložíme ji na rozpálené máslo prsíčky dolů (také ji můžeme podložit špejlemi)a necháme chvilku podusit za občasného podlévání vývarem či vodou.

3

Jakmile trochu změkne, dáme péct do předem vyhřáté trouby a upečeme do červena nejdříve z jedné a pak z druhé strany.

4

Upečenou perličku vyndáme a šťávu zaprášíme moukou, podusíme, rozředíme vývarem a povaříme. Zhotovenou šťávou přeléváme maso.

5

K příloze jsou vhodné brambory, rýže a zeleninový salát.

Poznámka

Musíme počítat s časem 24 hodin na odležení perličky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept