Recept

Smažená rajčata po provensálsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23298

Ingredience

60 g Chléb pšeničný (bílý)
25 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 479kJ
3% Sacharidy 12 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 167 mg
4% Bílkoviny 2 g

Smažená rajčata po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jadérek a přidáme na pánev s rozpáleným olejem. Chvilku orestujeme, potom zasypeme posekanou petrželkou a natrhaným bílým chlebem bez kůrky. Osolíme a opepříme. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, restujeme 1/2 minuty a stáhneme z ohně.

2

Podáváme jako přílohu k pečené drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept