Jednoduchý recept

Soljanka z hovězí svíčkové

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 233
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Česnek
166 g Cibule
66 g Citrony
1000 g Hovězí svíčková
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
330 g Okurky nakládané
7 g Paprika mletá sladká
66 g Protlak rajčatový
30 g Sůl
100 g Tuk
30 ml Víno červené
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 092kJ
2% Sacharidy 9 g
14% Tuky 10 g
82% Sodík 2 g
41% Bílkoviny 23 g

Soljanka z hovězí svíčkové postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Osmažíme ji na části tuku dorůžova, přidáme mletou papriku a nakrájené maso a vše společně podusíme. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do poloměkka.

3

Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, přidáme rajčatový protlak a znovu osmahneme. Podlijeme vlažnou vodou, rozmícháme, přidáme omytý citron nakrájený na plátky, přilijeme červené víno a dusíme doměkka.

4

Nakonec maso dosolíme a do šťávy přimícháme na drobné kostky nakrájené okurky a třený česnek, podušený na zbylém tuku.

5

Vše ještě chvíli podusíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept