Jednoduchý recept

Rajčatová omáčka s rybou a mátou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23308
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
15 g Máta
500 g Mořský ďas
15 ml Ocet vinný červený
30 ml Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
1 g Pomerančová kůra
50 g Protlak rajčatový
3 ks Rajčata
1 g Sůl
500 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 485kJ
10% Sacharidy 38 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 132 mg
46% Bílkoviny 26 g

Rajčatová omáčka s rybou a mátou postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme a odstraníme z nich slupku. Poté je rozpůlíme a vyjmeme z nich zrníčka. Samotnou dužninu nakrájíme na kostičky a na oleji zprudka orestujeme.

2

K orestovaným rajčatům přimícháme rajčatový protlak, utřený česnek, mátu, vinný ocet a promícháme. Nakonec promícháme i s rybími kousky. Vše podusíme 5 minut. Celou směs dochutíme solí, pepřem a nastrouhanou pomerančovou kůrou. Vše ještě krátce prohřejeme.

3

Podáváme s uvařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept