Recept

Husí prsa na zázvoru a česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 2331

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Husí prsa
60 g Husí sádlo
1 kávová lžička Sůl
1 ks Zázvor celý
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
10% Sodík 195 mg
14% Bílkoviny 8 g

Husí prsa na zázvoru a česneku postup přípravy receptu:

1

Den před vařením protáhneme husí prsa střídavě malými kousky zázvoru a česneku. Osolíme je a necháme v chladu odležet.

2

Druhý dne osmahneme na dorůžova na husím sádle jemně nakrájenou cibuli a pak vložíme připravené maso.

3

Necháme dusit pod pokličkou, dle potřeby podléváme horkou vodou a vypečenou šťávičkou. Po změknutí podáváme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Poznámka

Musíme počítat s časem 24 hodin na odležení masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept