Jednoduchý recept

Plody moře na česneku a estragonu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23313
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 g Citronová kůra
1 g Estragon
5 g Jíška instantní
250 g Mořské plody mix
30 ml Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
20 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 g Sůl
200 ml Víno bílé
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
21% Sodík 419 mg
20% Bílkoviny 11 g

Plody moře na česneku a estragonu postup přípravy receptu:

1

Na oleji orestujeme plody moře, najemno nasekanou cibuli a česnek. K této směsi přimícháme estragon. Směs podlijeme vínem a rybím vývarem. Vše povaříme tak dlouho, dokud šťáva nezhoustne.

2

Poté nastrouháme citronovou kůru, kterou promícháme se směsí česneku, cibule, estragonu, vína a vývaru. Nakonec přilijeme smetanu a přivedeme k varu. Vše zahustíme jíškou. Osolíme a opepříme podle chuti.

Poznámka

Podáváme k těstovinám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept