Recept

Kachna na hruškách a oříšcích

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 115 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23323
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Bramborová kaše
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hrozinky
3 ks Hrušky
6 ks Kachní prsa
60 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Oříšky piniové
5 g Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
5 g Skořice celá
5 g Sůl
5 g Tymián sušený
500 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 526 kcal
Kilojoule 2 200kJ
8% Sacharidy 28 g
30% Tuky 23 g
44% Sodík 883 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kachna na hruškách a oříšcích postup přípravy receptu:

1

Kachnu osmahneme na oleji dozlatova. Uložíme ji do zapékací mísy i s tukem kromě jedné polévkové lžíce. Na té osmahneme plátky cibule dozlatova, kus skořice, tymián, vývar a směsí zalijeme kachnu. Tu povaříme hodinu a čtvrt.

2

Oloupeme hrušky, rozpůlíme, zbavíme jádřince. Půlky osmahneme na oleji. Česnek, oříšky, šafrán rozdrtíme a zamícháme. Pastu přidáme k masu s hrozinkami a hruškami a pečeme je dalších patnáct minut doměkka. Maso osolíme, opepříme, posypeme petrželkou a podáváme ho s bramborovou kaší a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept