Recept

Kachna na granátových jablkách

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23325
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
65 ml Citronová šťáva
2 polévková lžíce Cukr krupice
6 ks Jablko granátové
1 kg Kachní prsa
0,5 kávová lžička Kurkuma
80 ml Olej olivový
1 hrst Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 598kJ
4% Sacharidy 16 g
38% Tuky 29 g
37% Sodík 748 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kachna na granátových jablkách postup přípravy receptu:

1

Na polovině oleje necháme zesklovatět kolečka cibule a kurkumu. Přidáme ořechy, vývar, sůl a pepř. Směs vaříme zakrytou dvacet minut. Jablka rozkrojíme napůl, zbavíme je semínek, polovinu rozmixujeme a vmícháme cukr a citronovou šťávu.

2

Kachnu několikrát nařežeme z obou stran, grilujeme ji asi deset minut, pak ji otočíme a pečeme čtyři minuty.

3

K masu přidáme granátovou směs, cibuli, citron, pomeranč, zbytky jablka a okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept