Jednoduchý recept

Tagliatelle dle cara

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23328
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
20 g Kaviár
60 g Losos uzený
20 g Máslo čerstvé
40 g Šalotka
200 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
350 g Těstoviny Tagliatelle
3 l Voda pitná
20 ml Vodka

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 984kJ
19% Sacharidy 68 g
17% Tuky 13 g
35% Sodík 691 mg
32% Bílkoviny 18 g

Tagliatelle dle cara postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci uvaříme tagliatelle. Mezitím oloupeme šalotku a na jemno nasekáme. Uzeného lososa pokrájíme na plátky a odložíme stranou.

2

V pánvi rozehřejeme máslo a osmažíme na něm nasekanou šalotku tak, aby nezhnědla. Přilijeme vodku a necháme ji prudce vyvařit.

3

Přilijeme smetanu a citronovou šťávu, přidáme špetku soli, vše při mírné teplotě povaříme, dokud se polovina tekutiny nevyvaří. Pak přidáme plátky uzeného lososa. Až budou tagliatelle al dente, scedíme je, promícháme s připravenou omáčkou, posypeme vše kaviárem a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept