Recept

Hruškový salát s kuřecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 23331
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 ks Cibule červená
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
3 ks Hrušky
250 g Kuřecí prsa
4 polévková lžíce Olej rostlinný
20 ks Olivy černé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tabasco
1 polévková lžíce Tuk
2 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 967 kcal
Kilojoule 4 045kJ
18% Sacharidy 63 g
103% Tuky 77 g
326% Sodík 7 g
38% Bílkoviny 21 g

Hruškový salát s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená kuřecí prsa osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku dozlatova. Vyjmeme z pánve a necháme vychladnout.

2

Z citronové šťávy, nasekaných bylinek, oloupané, nadrobno nakrájené cibule, soli, cukru, tabasca, vína a oleje umícháme zálivku.

3

Opečené maso nakrájíme na kousky. Hrušky oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Spolu s vypeckovanými olivami je přimícháme k masu, salát přelijeme zálivkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept