Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 23368
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Ančovička - filety
1 ks Celer - nať
8 stroužek Česnek
1 ks Cibule
100 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 506kJ
3% Sacharidy 11 g
50% Tuky 37 g
28% Sodík 553 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pečené ančovičky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté ančovičky rozložíme do zapékací mísy.

2

Smícháme šťávu z prolisovaných rajčat, olej, nasekanou petrželku a celer, nasekanou cibuli, nadrcený česnek, sůl a pepř. Směsí pokryjeme ančovičky, mísu vložíme do trouby a pokrm pečeme, až se šťáva vypeče.

3

Podáváme studené. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept