Jednoduchý recept

Candát v bylinkovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23378
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Candát obecný
1 stroužek Česnek
20 ml Citronová šťáva
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
30 g Provensálské koření
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 412kJ
8% Sacharidy 30 g
16% Tuky 12 g
26% Sodík 526 mg
48% Bílkoviny 27 g

Candát v bylinkovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, potřeme čerstvě rozmačkaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet.

2

Umícháme si hustší těstíčko z vajec, piva, provensálského koření a mouky. Jednotlivé porce ryby v těstíčku obalíme a osmažíme ve vyšší vrstvě oleje. Osmažené ryby zbavíme nadbytečného oleje - položíme na savý ubrousek či kuchyňskou roli.

Poznámka

Rybu podáváme s vařeným bramborem či kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept