Sendvič s krevetami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Sendvič s krevetami
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 23382 |
Ingredience
6 ks | Krevety tygří - loupané |
3 ks | Paprika červená |
1 ks | Pažitka |
0,3 kávová lžička | Protlak rajčatový |
2 polévková lžíce | Tvaroh měkký - nízkotučný |
1 ks | Žampiony čerstvé |
1 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 27g |
---|---|
Cholesterol | 6g |
Draslík | 2g |
Vláknina | 20g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 344,3mg |
Vitamín E | 3,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika červená, Pažitka, Tvaroh měkký - nízkotučný, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Krevety tygří - loupané, Protlak rajčatový, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Sendvič s krevetami postup přípravy receptu:
1 | Do misky dáme tvaroh, vmícháme do něj rajčatový protlak a opepříme. Namažeme na polovinu žemle, navrch upravíme krevety, žampion a papriku, ozdobíme pažitkou a přikryjeme druhou polovinou žemle. |