Jednoduchý recept

Stelline s jeseterem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23390

Ingredience

50 g Bazalka
600 g Jeseter ruský
30 g Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
50 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
200 g Rajčata
5 g Sůl
320 g Těstoviny Stelline
3 l Voda pitná
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 641 kcal
Kilojoule 2 682kJ
20% Sacharidy 73 g
27% Tuky 20 g
31% Sodík 610 mg
69% Bílkoviny 39 g

Stelline s jeseterem postup přípravy receptu:

1

Petrželku, bazalku, majoránku a celerovou nať opereme a nasekáme. Oškrábeme mrkev a pokrájíme na kolečka.

2

V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm bylinky a zeleninu. Rybí filety obalíme v mouce, osmažíme po obou stranách, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a víno necháme prudce vyvařit.

3

Jakmile se víno vyvaří, přidáme rajčata, při střední teplotě je 10 minut podusíme a rybí maso během této doby jednou obratíme. V hrnci v dostatečném množství vody uvaříme těstoviny, promícháme s pokrájeným rybím masem a omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept