Recept

Divoký kanec na olivách

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23396

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 kg Kančí maso
2,5 dl Olej olivový
250 g Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
5 g Sůl
3 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 904kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 18 g
48% Sodík 970 mg
97% Bílkoviny 55 g

Divoký kanec na olivách postup přípravy receptu:

1

Nejprve rozdělíme kančí maso na 6 porcí.

2

V hrnci rozpálíme olej a zprudka maso orestujeme. Přidáme cibuli a víno, necháme chvíli povařit. Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak a nakonec přilijeme tolik vody, aby bylo maso zakryté. Promícháme a vaříme minimálně hodinu na mírném ohni. Přidáme olivy a vaříme ještě 20 minut.

3

Servírujeme v míse i s omáčkou, přizdobíme nakrájenými olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept