Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 23406
Kategorie: Zelenina

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 ks Cibule
2 ks Cuketa
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 ks Lilek
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
4 ks Pečivo pšeničné jemné máslové
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 ks Rozmarýn čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 458kJ
5% Sacharidy 17 g
7% Tuky 5 g
1% Sodík 15 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pečená letní zelenina postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Zapékací mísu vytřeme olivovým olejem. Fenykl, červené cibule a rajčata nakrájíme na měsíčky, lilek a cukety na silné plátky. Papriky zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Zeleninu vložíme do zapékací mísy a poklademe na ni stroužky česneku a snítky rozmarýnu. Povrch opepříme a zakapeme olivovým olejem.

2

Zeleninu pečeme v předehřáté troubě 10 minut, zapékací misku vyjmeme a zeleninu obrátíme, vložíme zpátky do trouby a pečeme ještě 15 minut. Všechny druhy zeleniny musejí být křehké.

3

Pečenou zeleninu podáváme v miskách s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept