Jednoduchý recept

Zeleninový bochník

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23413
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 kostka Droždí
450 ml Mléko polotučné
600 g Mouka polohrubá
100 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,8 šálek Rajčata
100 ml Rajčatová šťáva
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 866 kcal
Kilojoule 3 625kJ
36% Sacharidy 131 g
39% Tuky 29 g
39% Sodík 773 mg
44% Bílkoviny 25 g

Zeleninový bochník postup přípravy receptu:

1

Protlak rozmícháme v 280 ml teplého mléka. Droždí rozmícháme ve zbytku teplého mléka, smícháme ho s moukou, solí, cukrem, šťávou, olejem a protlakem. Ze směsi vytvoříme těsto, deset minut ho zpracováváme, přikryjeme utěrkou a necháme dvě hodiny kynout. Mezitím nasekáme rajčata a cibuli. Těsto vytvarujeme na čtyři bochníky a na pečícím papíře na plechu je pod utěrkou necháme kynout dalších čtyřicet pět minut.

2

Pak je pečeme tři čtvrtě hodiny v troubě, necháme je zchladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept