Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 105 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23417

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Droždí
600 g Mouka polohrubá
140 ml Olej olivový
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

87% Kalorie 1,708 kcal
Kilojoule 7 145kJ
64% Sacharidy 232 g
99% Tuky 74 g
240% Sodík 5 g
67% Bílkoviny 38 g

Zeleninové bochánky postup přípravy receptu:

1

Smícháme mouku, špetku soli, cukr, droždí, 80 ml oleje a s pomocí vody vytvoříme těsto. Těsto zpracováváme deset minut. Pak ho uložíme do olejem vymazané mísy a pod potravinovou folií ho necháme v teple vykynout. Plech vyložíme pečícím papírem a ten potřeme olejem. Těsto rozpůlíme a vytvoříme dvě placky o průměru 25-30 cm. Vložíme je do pekáče a tam je necháme kynout třicet minut. Bochánky posypeme kolečky cibule a pokapeme olejem, posolíme je a postříkáme vodou.

2

Pečeme je dvacet pět minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept