Jednoduchý recept

Těstoviny s olivovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 23418
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

5 ks Ančovička - filety
0,3 šálek Bazalka
1 ks Chilli paprička
5 polévková lžíce Kapary
170 ml Olej olivový
0,7 šálek Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 šálek Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny konzumní
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,014 kcal
Kilojoule 4 244kJ
29% Sacharidy 106 g
70% Tuky 53 g
35% Sodík 699 mg
55% Bílkoviny 31 g

Těstoviny s olivovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Umixujeme olivy bez pecek, kapary, filety, chilli papričku bez semen, olej, bazalku a petrželku. Rajčata na třicet sekund ponoříme do vařící vody, pak je oloupeme, nasekáme, odstraníme jádřince a přidáme k olivové směsi, kterou znovu promixujeme.

2

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, promícháme s připravenou omáčkou a okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept