Recept

Dva bochníky chleba s olivami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23426

Ingredience

2 ks Cibule
4 polévková lžíce Droždí
700 g Mouka polohrubá
1 ks Máta
40 ml Olej olivový
1,3 šálek Olivy černé
3 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 832 kcal
Kilojoule 3 483kJ
39% Sacharidy 141 g
27% Tuky 20 g
76% Sodík 2 g
48% Bílkoviny 27 g

Dva bochníky chleba s olivami postup přípravy receptu:

1

Cibuli necháme na oleji zesklovatět. Olivy nasekáme. Mouku, sůl, droždí, petrželku, mátu, cibuli a olivy v míse zalijeme 500 ml vody. Směs zpracujeme do těsta a pokračujeme ještě deset minut. Pak ho necháme v čisté míse nakynout na dvojnásobný objem.

2

Z těsta zpracujeme dva bochníky, dáme je na vymazaný pečící plech a přikryjeme fólií, dokud nevykynou.

3

Bochánky pečeme čtyřicet minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept