Recept

Plněné masové kapsy po africku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 23428

Ingredience

1 ks Avokádo
1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
0,3 šálek Koriandr mletý
1,5 kávová lžička Nové koření mleté
60 ml Olej stolní
0,7 šálek Oříšky piniové
1 ks Pepř černý mletý
1,3 šálek Pšenice - obilky
200 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 945 kcal
Kilojoule 3 954kJ
25% Sacharidy 90 g
66% Tuky 49 g
26% Sodík 529 mg
74% Bílkoviny 42 g

Plněné masové kapsy po africku postup přípravy receptu:

1

Maso rozdělíme na dvě stejně velké části. Pšenici namočíme na patnáct minut do studené vody, po odkapání ji umixujeme s chilli papričkou bez semen, nasekanou cibulí, solí, pepřem a polovinou masa.

2

Na 40 ml oleje osmažíme nasekanou cibuli a oříšky, vmícháme nové koření, zbytek masa, koriandr, sůl a pepř. Maso rozděláme na kousky.

3

Z pšeničné směsi vypracujeme koláč, který nakrájíme na dvanáct dílků. Z každého kousku vytvoříme vějířek/placku a do ní dáme náplň, kapsu pak uzavřeme.

4

Na 5 cm oleje osmahneme strouhanku. Kapsy pak smažíme pět minut dozlatova, podáváme je s plátky avokáda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept