Recept

Polévka se smaženým hráškem

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2343
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
100 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 506kJ
1% Sacharidy 5 g
46% Tuky 34 g
50% Sodík 991 mg
21% Bílkoviny 12 g

Polévka se smaženým hráškem postup přípravy receptu:

1

Vejce, mouku, mléko a sůl vymícháme na hladké, řídké těsto. Necháme 15 minut odpočinout a potom těsto ještě zamícháme.

2

Struhadlo namočíme do horkého tuku a lijeme přes ně těsto do hrnce, ve kterém jsme rozpustili tuk. Kapky těsta v tuku oddělíme, aby se neslepily a dozlatova je smažíme.

3

Smažené hrášky vyjmeme a okapané podáváme s hovězím vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept