Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23438

Ingredience

4 ks Cibule
1 kg Hrášek mražený
1 ks Kachna mražená
150 g Moravské uzené maso
2 dl Olej rostlinný
1 špetka Oregano čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Salát hlávkový
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,124 kcal
Kilojoule 4 702kJ
6% Sacharidy 23 g
127% Tuky 95 g
19% Sodík 379 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kachna s hrachem postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a uzené maso. Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu a zprudka osmažíme. Přidáme hrášek a nakrájený salát, ochutíme oreganem a podlijeme vodou. Přikryjeme poklicí a vaříme na mírném ohni, dokud maso není měkké. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept