Hovězí vývar s morkem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Hovězí vývar s morkem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 2346 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
200 g | Morek |
0,8 l | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 958kJ
1% Sacharidy 2 g
64% Tuky 48 g
33% Sodík 656 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 9,4mg |
Draslík | 750,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Morek mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Hovězí vývar s morkem postup přípravy receptu:
1 | Morek z hovězích kostí povaříme 3-5 minut a nasekáme jej. |
2 | Morek přidáme do světlého hovězího vývaru. |