Jednoduchý recept

Asijský talíř

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23460

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Fazolové lusky zelené
15 g Houby sušené
200 g Kuřecí prsa
30 ml Olej slunečnicový
2 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
50 ml Víno rýžové čínské
300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 11 g
18% Sodík 357 mg
26% Bílkoviny 15 g

Asijský talíř postup přípravy receptu:

1

Sušené houby zalijeme vodou a počkáme až změknou. Očištěné fazolky nakrájíme na libovolné kousky a vhodíme je do vroucí vody. Fazolky vaříme asi 5 minut. Po 5 minutách fazolky vyjmeme z vody.

2

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. K orestované cibuli přimícháme kuřecí prsíčka nakrájená na kostičky a změklé houby. Vše krátce orestujeme. Nakonec podlijeme drůbežím vývarem, výluhem z hub a rýžovým vínem. Poté zaklopíme poklicí a necháme dusit. Celou směs dusíme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Nakonec ještě přimíháme rajčatový protlak a prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou.

3

Uvařené fazolky podáváme s masovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept