Jednoduchý recept

Cibulový dresink

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23475
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

30 g Bešamel
300 g Cibule
2 ml Citronová šťáva
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
30 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 384kJ
2% Sacharidy 8 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 88 mg
2% Bílkoviny 1 g

Cibulový dresink postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Zpěněnou cibulku promícháme s bešamelem, na mírném plameni necháme probublávat 20 minut. Hotovou omáčku vyšleháme dohladka a promícháme se smetanou. Poté okořeníme muškátovým oříškem, citronovou šťávou, solí a pepřem.

2

Nakonec ještě chvíli prohřejeme, aby se spojily všechny chutě.

3

Podáváme k zapékané zelenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept