Recept

Vepřová roláda plněná paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 23486

Ingredience

0,5 ks Bujón hovězí
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika žlutá
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Solamyl
100 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová kýta
200 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 708 kcal
Kilojoule 2 962kJ
2% Sacharidy 7 g
69% Tuky 52 g
31% Sodík 620 mg
91% Bílkoviny 51 g

Vepřová roláda plněná paprikami postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky nakrájíme na kostičky, polovinu červené papriky necháme stranou. Zbylou papriku promícháme s mletým masem, osolíme a opepříme.

2

Omytou kýtu upravíme na plát a potřeme mletým masem. Svineme do rolády a převážeme. Maso zprudka opečeme na rozehřátém másle a potom pečeme pod pokličkou v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 90 minut. Během pečení maso obracíme a podléváme.

3

Papriku vsypeme do smetany, uvedeme do varu, osolíme, opepříme a přidáme kousek bujónu. Zahustíme solamylem a nakonec vmícháme rozdrobený sýr a nakrájenou pažitku.

4

Upečenou roládu nakrájíme na plátky a podáváme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept