Recept

Zelenina s kuřecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 23489
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
100 g Brokolice
0,3 ks Celer bulvový
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
100 g Fazolové lusky zelené
300 g Kuřecí prsa
2 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
1 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 980kJ
8% Sacharidy 28 g
236% Tuky 177 g
58% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Zelenina s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme.

2

Oloupanou cibuli a česnek nasekáme, necháme zesklovatět na oleji v tlakovém hrnci. Přidáme zeleninu a podusíme asi 3 minuty. Zalijeme vývarem, okořeníme, hrnec uzavřeme a vše zvolna vaříme 10 minut.

3

Omyté kuřecí maso nakrájíme na kostky, přidáme do hrnce a vaříme asi 15 minut. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku a bazalku. Pokrm podle chuti přisolíme a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept