Jednoduchý recept

Bramborová tortilla s cibulkou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23498
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

700 g Brambory rané
2 ks Cibule
100 ml Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 960kJ
11% Sacharidy 40 g
43% Tuky 32 g
15% Sodík 297 mg
23% Bílkoviny 13 g

Bramborová tortilla s cibulkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na tenké plátky, omyté a oloupané brambory nakrájíme na plátky silné 3-4 mm. Cibuli i brambory osolíme.

2

Na rozehřátý olej klademe střídavě vrstvu brambor a vrstvu cibule.

3

Opékáme na mírném ohni do změknutí brambor, podle potřeby několikrát promícháme.

4

Opečené brambory s cibulí zalijeme rozšlehanými vejci a poté směs opékáme na jiné pánvi na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova.

5

Tortillu podáváme nakrájenou na dílky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept