Recept

Kuřecí kapsa plněná paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 23516
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 špetka Citronová kůra
600 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
125 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
250 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 445kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 565 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kuřecí kapsa plněná paprikami postup přípravy receptu:

1

Papriky omyjeme, rozpůlíme, očistíme a opečeme pod grilem. Slupku stáhneme a lusky nadrobno nakrájíme. Osmahneme je na lžíci oleje, přidáme prolisovaný česnek, tymián a citronovou kůru.

2

Omyté kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikla kapsa, maso osolíme a opepříme. Kapsy naplníme ochucenou paprikou a sepneme párátky.

3

Naplněné maso opečeme na 2 lžících oleje, přilijeme vývar a podusíme 15-20 minut. Vyjmeme a necháme na teplém místě.

4

Do šťávy přilijeme smetanu, krátce prohřejeme a podle chuti osolíme a opepříme.

5

Podáváme s bramborovu kaší nebo s těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept