Recept

Kadeřavý salát s ovocem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 23523
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
250 g Hroznové víno
3 ks Jablka
150 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 ks Salát kadeřavý
1 špetka Sůl
200 g Sýr Brie

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 494kJ
10% Sacharidy 37 g
26% Tuky 19 g
21% Sodík 427 mg
24% Bílkoviny 13 g

Kadeřavý salát s ovocem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.

2

Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.

3

Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept