Jednoduchý recept

Penne s rybími karbanátky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23539
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 675 kcal
Kilojoule 2 824kJ
19% Sacharidy 69 g
41% Tuky 31 g
29% Sodík 586 mg
71% Bílkoviny 40 g

Penne s rybími karbanátky postup přípravy receptu:

1

Spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme. Oloupeme stroužek česneku a rozmačkáme. Nasekáme petrželku a bazalku.

2

Do pánve nalijeme 3 lžíce oleje a osmažíme stroužek česneku a papričku. Přidáme nasekaná rajčata a při střední teplotě 15 minut dusíme.

3

Omyjeme rybí plátky a nadrobno nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme tuhý sníh vyšlehaný z bílku, petrželku, sůl a čerstvě mletý pepř. Vše důkladně promícháme.

4

Směs vkládáme do pánve se zbývajícím rozpáleným olejem. Karbanátky upečené dozlatova vybíráme lžící a pokládáme na savý kuchyňský papír. Hotové karbanátky povaříme 5-6 minut v rajčatové omáčce.

5

Uvaříme dostatečné množství vody, dáme vařit těstoviny. Scedíme, promícháme s rajčatovou omáčkou s rybími karbanátky. Hotové těstoviny posypeme nasekanou petrželkou a bazalkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept