Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23545

Ingredience

500 g Chobotnice
1 ks Cibule
75 g Olej olivový
60 g Pažitka
5 g Pepř černý celý
200 g Rajčata
5 g Sůl
350 g Těstoviny Fusilli
3 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 601kJ
21% Sacharidy 75 g
29% Tuky 22 g
41% Sodík 815 mg
54% Bílkoviny 30 g

Fusilli s chobotničkami postup přípravy receptu:

1

Očistíme chobotničky, sloupneme vnější blánu, vykucháme, odstraníme oči a zobáček, omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupeme česnek a cibuli. Cibuli jemně nasekáme a stroužky česneku lehce podrtíme.

2

Spaříme rajčata a nahrubo nasekáme. Pažitku pokrájíme najemno.

3

Na oleji osmažíme nasekanou cibuli a rozmačkaný česnek. Přidáme chobotničky a zprudka smažíme. Osolíme, opepříme a odložíme stranou.

4

Osmažíme cibuli, přidáme rajčata a dusíme je při vyšší teplotě asi 5 minut. Osolíme a opepříme čerstvě namletým pepřem.

5

Chobotničky vložíme zpět do pánve a dusíme, vmícháme pažitku.

6

Dáme vařit těstoviny. Hotové těstoviny scedíme, promícháme s omáčkou a chobotničkami.

7

Hotový pokrm posypeme pažitkou a horký podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept