Jednoduchý recept

Křepelky na rajčatech

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23553
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Křepelka
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
250 g Rýže loupaná
5 g Sůl
3 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 490 kcal
Kilojoule 2 052kJ
11% Sacharidy 41 g
18% Tuky 13 g
21% Sodík 417 mg
71% Bílkoviny 40 g

Křepelky na rajčatech postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme máslo a na něm zprudka orestujeme křepelky ze všech stran. Přidáme cibuli, rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké.

2

Křepelky vyjmeme a uchováme v teple. Do zbylé šťávy v hrnci přilijeme vodu, vhodíme rýži a vaříme na mírném ohni 15-20 minut, až je rýže měkká.

3

Porce rýže tvarujeme naběračkou, servírujeme s křepelkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept