Jednoduchý recept

Medové potěšení

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23560
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
40 ml Citronová šťáva
1 ks Grapefruity
1 kávová lžička Med včelí
40 ml Ocet vinný
30 ml Olej slunečnicový
1 ks Pomeranče
350 ml Vývar zeleninový
30 g Základní světlá omáčka
3 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 956kJ
9% Sacharidy 34 g
13% Tuky 10 g
21% Sodík 410 mg
7% Bílkoviny 4 g

Medové potěšení postup přípravy receptu:

1

Na oleji opečeme najemno nasekanou cibulku. Jakmile cibulka zhnědne, přidáme k ní nastrouhaný zázvor a zlehka opečeme. Cibulku se zázvorem nakonec zalijeme vývarem, citronovou šťávou a octem. Vše povaříme 15 minut. Po 15 minutách by měla omáčka zhoustnout. Jakmile omáčka zhoustne, promíchíme ji s pomerančovými a grapefruitovými kousky. Nakonec přihustíme základní světlou omáčkou, kterou připravíme podle stejnojmenného receptu. Omáčku dochutíme medem.

2

Podáváme k pstruhovi.

Poznámka

Základní světlou omáčku připravíme dle stejnojmenného receptu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept