Recept

Polévka s uzenou treskou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23564

Ingredience

250 g Brambory
1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
300 ml Mléko polotučné
60 g Mrkev kořen
70 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
350 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 295 kcal
Kilojoule 1 233kJ
4% Sacharidy 16 g
68% Tuky 51 g
28% Sodík 560 mg
36% Bílkoviny 20 g

Polévka s uzenou treskou postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejem máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a celer na kostičky a za častého míchání opékáme cca 5 minut, dokud zelenina nezměkne. Zelenina nesmí změnit barvu.

2

Přidáme brambory a mrkev nakrájené na kostičky. Přilijeme vodu. Osolíme a opepříme. Obsah přivedeme k varu, snížíme teplotu a pozvolna vaříme 10 minut, dokud zelenina nezměkne. Přidáme maso z tresky a vaříme dalších 10 minut.

3

Zvolna přilijeme mléko a prohřejeme. Polévku dochutíme solí a pepřem a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept