Recept

Fagottini s jeseterem a pórkem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23660
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

300 g Jeseter ruský
50 g Máslo čerstvé
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový
10 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
6 ks Pórek
20 g Sůl
3 ks Vejce slepičí
200 ml Víno bílé
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 854 kcal
Kilojoule 3 573kJ
32% Sacharidy 116 g
37% Tuky 28 g
109% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Fagottini s jeseterem a pórkem postup přípravy receptu:

1

Připravíme náplň. Omyjeme plátek rybího masa. Nasekáme petrželku. V pánvi rozehřejeme olej a 3-4 minuty smažíme po obou stranách plátek rybího masa. Přilijeme bílé víno, necháme zprudka vyvařit a rybí maso osolíme a opepříme. Maso vyjmeme, nasekáme a dáme do mísy. Přidáme nasekanou petrželku, vejce a osolíme. Všechny ingredience dobře promícháme.

2

Z mouky, 2 vajec a špetky soli připravíme vláčné těsto. Rozválíme ho na tenký plát a vykrájíme kolečka o průměru 6 cm. Doprostřed každého kolečka dáme připravenou náplň a uzavřeme.

3

Připravíme omáčku. Pórek pokrájíme na kolečka. V pánvi rozehřejeme máslo a kolečka pórku osmažíme, aby nezhnědla. Osolíme, opepříme a přelijeme bílým vínem. 30 minut za občasného zamíchání vaříme.

4

V hrnci uvedeme osolenou vodu a uvaříme fagottini. Al dente scedíme, promícháme s pórkovou omáčkou a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept