Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23676
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Cibule
1 kg Králičí maso
0,5 dl Mléko zahuštěné neslazené Tatra
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 dl Víno červené
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 408kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 403 mg
64% Bílkoviny 36 g

Králík na cibulce postup přípravy receptu:

1

Králíka naporcujeme, vložíme do hrnce, přidáme celé cibule, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké. Potom maso i cibule vyjmeme a do vývaru přilijeme víno a mléko. Na mírném ohmi omáčku vaříme, dokud nezhoustne. Králíka servírujeme na míse, přelijeme hotovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept