Recept

Sardelové řezy s čekankou

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23681

Ingredience

1 ks Máta
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Sardelové řezy
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Čekanka
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 364kJ
1% Sacharidy 2 g
6% Tuky 4 g
67% Sodík 1 g
18% Bílkoviny 10 g

Sardelové řezy s čekankou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté čekankové puky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 10 minut. Poté je vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Sardelové řezy opláchneme a rozmixujeme.

3

Česnek nakrájíme nadrobno a krátce osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme sardelové řezy a rozpůlené čekankové puky, promícháme a dusíme 5-7 minut. Poté dochutíme solí a pepřem.

4

Hotový pokrm podáváme se šťávou, kterou suroviny při vaření pustily. Ozdobíme lístky máty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept