Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23686

Ingredience

0,5 dl Citronová šťáva
1,5 kg Filé z aljašské tresky
60 g Kapary
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Okurky nakládané
1 dl Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
200 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
200 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 457kJ
8% Sacharidy 29 g
13% Tuky 9 g
47% Sodík 949 mg
67% Bílkoviny 38 g

Lavraki z Mesolongi postup přípravy receptu:

1

Filety pokrájíme na menší kusy a vložíme do mísy. Zalijeme citronovou šťávou, opepříme, osolíme, necháme 10 minut odležet.

2

Mezitím na pánev nalijeme 2 lžíce oleje, přidáme kapary, okurku nakrájenou na proužky, nasekanou petrželku a rozmixovaná rajčata a vše na mírném ohni povaříme 5-10 minut.

3

Kousky ryby vyjmeme z mísy, obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na oleji.

4

Do zapékací mísy naklademe kousky osmažené ryby, přelijeme hotovou omáčkou a posypeme sýrem.

5

Zapékáme v troubě 20-25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept