Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23699
Kategorie: Saláty

Ingredience

300 g Ananas
180 g Arašídy
1 kg Brambory
3 ks Celer řapíkatý
1 ks Chilli paprička
8 ks Cibulka jarní
250 g Kuřecí maso vařené
60 ml Limetková šťáva
100 g Máslo arašídové
2 ks Mrkev kořen
180 g Mungo klíčky
80 ml Olej olivový
30 ml Olej sezamový
50 ml Omáčka sojová světlá

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 991 kcal
Kilojoule 4 147kJ
18% Sacharidy 66 g
319% Tuky 239 g
41% Sodík 814 mg
78% Bílkoviny 44 g

Indonéský salát postup přípravy receptu:

1

Uvaříme brambory doměkka, scedíme, necháme zchladnout, nakrájíme na kostičky a přendáme do salátové mísy.

2

Do mísy přidáme ananas nakrájený na kostičky, nastrouhanou mrkev, naklíčené mungo, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, celer nakrájený na nudličky, nesolené arašídy a nakrájené uvařené kuřecí prsní řízky. Vše důkladně promícháme.

3

Arašídové máslo vložíme do misky a postupně vyšleháme olivový olej a světlou sójovou omáčku. Vmícháme chilli papričku, sezamový olej a limetkovou šťávu.

4

Hotový salát přelijeme zálivkou, promícháme a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept